Anneleen de Ruiter, University of Oxford, UK

Reiskosten ivm onderzoek naar een klimaat- en sociaal rechtvaardig Indus Delta landschap in het kader van de masterstudie in Nature, Society and Environmental Governance. Mijn onderzoek maakt deel uit van het Pakistan Field Research Programme (PAK-FRP), een jaarlijkse samenwerking tussen organisaties in het Verenigd Koninkrijk en Pakistan.

Dit project zal onderzoeken hoe verschillende groepen nieuwe landschapsontwikkelingen in de Indusdelta na de overstromingen van 2022 ervaren, om kennis te helpen ontwikkelen om het deltalandschap op een sociaal en ecologisch rechtvaardige manier vorm te geven. Dit project richt zich vooral op de opvattingen van de gemeenschap over de projecten en hoe deze de leefomgeving van de gemeenschap beïnvloeden. De verwachting is dat het perspectief van boeren en vissers zal verschillen van de verhalen van de overheid of internationale betrokkenen.

Meer subsidies

Lorena Borges Dias, U Twente

Reiskosten masteronderzoek met de titel ‘Gated community without gates: (how) is the Smart City Laguna neighborhood becoming… Read More

Afd. GPIO, Universiteit van Amsterdam

Internationale expositie over zelfbouw, als spin-off van een internationaal onderzoeksproject… Read More

Uitgeverij Blauwdruk

Publicatie ‘Ruimte voor de rivier’… Read More

Malavika Gopalakrishnan, TU Delft

Reiskosten naar Mumbai, India, voor masteronderzoek ‘Appropriation of Water’… Read More
bekijk alle subsidies