JVB Expo door TU Delft student Hanna Rudner

Van 5 juli tot en met 30 jui 2021 vindt de JVB Expo van TU Delft Architectuur student Hanna Rudner plaats, een tentoonstelling over collectief wonen in het studentencomplex aan de Jacoba van Beierenlaan in Delft.  Architectuur, het dagelijkse leven van de individu en de verschillende manieren van collectief wonen in een studentencomplex worden belicht, een project waar de EFL-stichting voor pleit en dus ook financieel heeft ondersteund.

Als onderdeel van de tentoonstelling vindt is er een tekenwedstrijd en open call voor fotografie plaats, om de architectuur van een collectief woongebouw te onderzoeken. Hier kun je het bericht vinden van de gepubliceerde tekenwedstrijd op Archdaily. Internationale deelname van architectuurstudenten over de hele wereld hebben plaatsgevonden, van Zuid Afrika tot Zweden, van Hongkong tot de Verenigde Staten.

Later zal een selectie van de JVB Expo te zien zijn in de tentoonstelling Together! The future of living, te zien in oktober in de faculteit Bouwkunde van de TU Delft.

Verdere ontwikkelingen van de JVB expo kun je volgen op hun Instagram en website.

Afbeeldingen: Project Together

Meer actueel

‘Terug naar de Akbarstraat’

‘Terug naar de Akbarstraat’ is een tweeluik van Gülsah Dogan waarin Felix Rottenberg 20 jaar later terugkeert naar de Akbarstraat. In 2002 maakte hij er… Read More

New Neapolis

Op 24 januari a.s. gaat de film New Neapolis van Gyz La Rivière op het IFFR in première. De film is mede tot stand gekomen… Read More
alle berichten