Lintje voor Huib van Eesteren

Huib van Eesteren, de secretaris/penningmeester van de EFL Stichting, heeft een lintje gekregen en is daarmee benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau!

Al 15 jaar is Huib secretaris/penningmeester in het bestuur en vertegenwoordigt hij de familie Van Eesteren als volle neef van Cornelis van Eesteren. Hij beheert een aanzienlijk vermogen van de Stichting, is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie, voert correspondentie met de aanvragers van subsidies en beheert het museumhuis Huis van Zessen te Alblasserdam. Dit doet hij allemaal met een grote toewijding, deskundigheid en betrokkenheid. De stichting is hem daar zeer erkentelijk voor.

Maar dat niet alleen! Huib doet nog veel meer. Als directeur van de Koninklijke Haagsche Woningbouwvereniging zet hij zich in voor de ‘vergeten doelgroepen’: mensen uit het onderwijs, politief, zorg of kunst. Als voorzitter van het College van Regeneten bij de Stichting Het Heilige Geesthofje én als voorzitter van het Landelijk Hofjesberaad zet hij zich ook in voor het duurzame behoud van hofjes. Als dat nog niet genoeg was, is hij ook medeoprichter van de Stichting Collectieve Beveiliging Bedrijven Rijswijk en is hij van jongs af aan actief binnen de Leimonias, de oudste tennisclub van Den Haag.

De EFL Stichting feliciteert Huib van Eesteren van harte met deze prachtige erkenning voor alles wat hij doet.

More current

Seminar ‘Absolutely fabulous!’

Tijdens de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog heerste er een verlangen naar optimistische ontwerpen. Architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten speelden een belangrijke rol in… Read More

Van Doesburgs kleuroplossing als esthetische verlossing

Huis van Zessen in ‘Herenhuis’ ter ere van 100-jarig bestaan Gelegen te midden van de molens van Kinderdijk, staat een een bescheiden maar baanbrekend voorbeeld… Read More
all notices